DÅLIG UPPDATERING

Jag har inte bloggat något de senaste dagarna så jag vill be om ursäkt till alla gulliga vänner och bekanta som ändå tittat in här varje dag.

Kan börja med att säga att jag fick mina naglar fixade igår på Hallsbergsmässan. Det fick bli fransk manikyr för Bea som är lite vimsig av sig ibland, glömde bort att jag för en gångs skulle skulle ha färg på naglarna, haha. Men det gör absolut ingenting för de blev jättefina ändå, är hur nöjd som helst!


Idag var det tänkt att jag skulle till Emma som fyllt 20 år i veckan. Skulle bli middag och sedan utgång med tjejerna men riktigt så roligt ska jag inte ha ikväll. Jag har fått någon slags inflammation i musklerna efter jag tränade ben i förrgår så jag kan inte ens röra mig normalt idag. Sätta sig upp och resa sig upp själv är i stort sett helt omöjligt. Att gå ut med Charlie är inte ens att tänka på, jag kommer varken upp eller ner för trapporna. I sånna här stunder är jag så glad att jag har Daniel som hjälper mig. Så ikväll blir det hemmakväll för mig, tråkigt då jag hade sett fram emot en kväll med tjejerna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0