CALVIN KLEIN





Jag har en klocka från Calvin Klein (klockan på bilden) som jag i stort sett aldrig använder längre. Den är inköpt i Milano för två år sedan, betalade 215 EURO för den, vilket motsvarar ungefär 2 200 kr. Den är i fint skick och kvitto och intyg på att den är äkta finns. Om du är intresserad är du välkommen att slänga iväg ett mejl till mig med ett bud.
[email protected]


MAKE UP STORE


Till våren syns alltmer naturliga naglar i ljusa färger.
Detta nagellack från MUS har jag fastnat lite för, färgen heter Charlotte
Detta tillsammans med sotiga ögon och bleka läppar- och vips så har du Chanel looken!

På tal om naglar så skulle mina behöva ett besök hos Julia&Bea. Nu ser de verkligen förjävliga ut! Jag skrev för några veckor sedan att jag testade en nagelstärkare från märket Miracle Nails. Kan meddela att det inte funkade alls på mina naglar, de skivar sig fortfarande och går av. Någon som har några andra tips på hur man får starka fina naglar?


STUDIER

Idag är det tentaplugg som gäller hela dagen, vi har fått så många instuderingsfrågor så jag inte vet hur det är tänkt att man ska hinna med alla. Jag och Daniella har delat på dem så vi gör hälften var, ett plus. Ett minus däremot är att jag fortfarande måste lära mig alla frågorna. Vad det gäller min studiegång har jag förresten kommit på att jag ska försöka komma in på personalvetarprogrammet i höst. Just nu ser det väldigt dystert ut eftersom de ska minska platserna på programmet, från 80 till 55. Men ska i alla fall söka och hoppas! Mitt andrahandsval har jag inte bestämt mig för ännu men det lutar åt Studievägledare, på distans eftersom det i stort sett bara finns på Stockholm Universitet. Tror dessa två yrken passar mig utmärkt då jag älskar att jobba med människor och information. Ville gå studievägledare redan när jag gick på gymnasiet men då sa min dåvarande SYO att det bara fanns på Stockholm Universitet, det han glömde att nämna var att man kan läsa det på distans. Var en ren slump att jag nu i veckan upptäckte detta.


LADY GAGA



Gaga gör det igen! Ännu en favoritlåt
 Telephone- Lady Gaga feat. Beyonce.
Man kan inte annat än älska henne.


SEMINARIUM

Jag har precis vaknat här i Kumla. Ska slänga i mig lite frukost och sen väntar seminarium på universitetet. I eftermiddag ska jag träffa Sofia som är hemma från Malmö i några dagar, roligt!


EVERYDAY LOOK


 Ett par snygga heals, raka jeans, en vit blus och en enkel svart väska är plagg att satsa på. Med dessa får du en outfit för både vardags och fest. Dessutom kan du kombinera med fina assecoarer som piffar upp det hela.

Här ovan har jag gjort ett exempel på plagg, som jag tycker utgör en bra bas för en outfit som fungerar till det mesta. När jag var yngre köpte jag mycket kläder i olika färger som var svåra att matcha till olika tillfällen. Nu har jag lärt mig att det är bättre att satsa på enkla och stilrena kläder, och sedan lägga till lite olika accesoarer, såsom ett par fina örhängen eller en stor ring. Detta är helt klart värt i längden då man slipper köpa massa nya kläder hela tiden för att variera.


GODKÄND

Jaaaa, jag klarade tentan! Och det var precis, fick 10 poäng vilket var gränsen för godkänd. Skönt, för jag hade aldrig orkat skriva omtenta med tanke på att vi har tenta på den nya delkursen nästa vecka. Så idag har jag suttit och gjort instuderingsfrågor på universitetet och nu har jag precis varit ute på långpromenad med lillen. Ska hoppa in i duschen nu och sen ta tag i mitt diskberg från igår när tjejerna var här på middag.
Senare ikväll blir det myskväll i Kumla med Daniel.


[email protected]

Glömde visa er mina nya älsklingar; en ny fin väska och en finfin sjal med döskallar på.



Nu ska jag springa iväg till universitetet för jag fick just mail om att tentan är klar och finns att hämta ut!!! Hoppas, hoppas, hoppas jag klarade den!


BLOGGPAUS

Jag har verkligen inte känt för att blogga senaste tiden, vet inte vad det är. Känner bara att jag inte har något roligt att skriva om då min vardag inte är så speciellt intressant just nu. Dessutom vill jag bara dö när jag kollar ut och ser att det fortfarande är vinter trots att vi snart är inne på april. Borde egentligen inte sitta och klaga för jag har ett bra liv i jämförelse med många andra människor. Jag har en familj som alltid ställer upp, en pojkvän som jag älskar och som jag trivs ihop med, en fin lägenhet, mat för dagen, kläder&skor som skulle kunna räcka till en hel by i Afrika,  en bil och ett körkort, en relativt bra hälsa även om jag kunde äta mindre skräpmat och kanske faktiskt träna någon gång, och framförallt har jag underbart fina vänner!

Det som tynger mig mest just nu är att jag inom tre veckor måste välja en ny kurs/program till hösten och jag vet inte alls vad jag vill läsa och hålla på med i framtiden, fast om man ser det från den ljusa sidan så har jag möjlighet att alldeles själv bestämma vad jag vill göra med mitt liv. Jag har också förutsättningar som många människor inte har, så efter jag publicerat detta inlägg ska jag försöka oroa mig mindre för saker brukar faktiskt lösa sig ändå. Jag ska även försöka glädjas åt det jag har, något ni också borde göra!

FREDAGSMYS MED MIG SJÄLV

Har just ätit tacos med Daniel och nu åkte han iväg för att jobba. Han står i baren på Björnstugan ikväll så jag är helt ensam här hemma. Trodde det skulle bli skönt men jag börjar redan känna mig rastlös och tragisk för att jag sitter här helt själv en fredagskväll.

Vad skulle jag ta mig till utan den här lillkillen?


FINA VÄNNER

Glömde berätta att jag i veckan blev bjuden på fika av alexandra, och igår kom Emma & Sofia hit på taco/film kväll. Tror jag har världens finaste vänner som alltid finns där :)



TILLBAKA

Har inte bloggat på en vecka, varför vet jag inte riktig. Har bara inte haft någon ork/lust till det. Men nu känner jag att jag måste ge er en update.
I fredags efter jag skrivit tentan blev det utgång med tjejerna. Vi var först här och sen tog vi bussen till Frimis.
På lördagen firade jag och min kära karl ett år. Jag blev bjuden på en fin femrättersmiddag på Amano och sedan bio. Väldigt mysigt! Resten av veckan har jag tillbringat i Kumla hos Daniel. Mycket mer än så har jag inte hunnit med. Bjuder på lite bilder från i fredags, tyvärr glömde jag kameran hemma när vi åkte till Frimis.









UTGÅNG SOON

Nu har jag skrivit tentan och fyfan vad bra det känns!!!! Svarade inte på alla frågorna men tror det räckte ändå. Känns i alla fall skönt att ha det gjort, kan äntligen andas ut!

Ikväll är det utgång med mina tjejer som gäller,  och imorgon firar jag och daniel ett år så blir ut och äta gott på armano och sen bio.. känner på mig att den här helgen kommer bli hur bra som helst :D


SHABBY CHIC

 



Har hittat dessa fina saker på http://www.o-rasa.se/.
Älskar vitt! Daniel tycker att det ger en sjukhuskänsla men jag tycker det är såå fint och stilrent :)


RSS 2.0